Asigurarea sursei de incalzire si preparare apa calda menajera pentru laboratorul de patiserie si pentru cofetarie cat si climatizarea cofetariei.

SURSA DE CALDURA:

2 cazane in condensatie Sime, model MURELLE 35 cu functionare in cascada si boiler de 300 litri pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere.

In spatiul centralei termice s-a planificat din proiectare sa se monteze echipamentele ce asigura producerea energiei termice necesare incalzirii si boilerul pentru prepararea apei calde menajere. Cazanele comanda functionarea pompelor de recirculare si a vanelor de amestec in functie de senzori de temperatura (senzorul de temperatura exterioara si senzorul de temperatura din boiler) pentru a produce agentul termic necesar.

Schema tehnologica aleasa, este prevazuta cu distribuitor-colector si utilizeaza doua categorii de circuite pentru agentul termic:

– un circuit primar: colector – cazane – butelie de egalizare– distribuitor;

– un circuit secundar: distribuitor – (reglaj calitativ cu vane cu trei cai);

Sistemul de distributie a agentului de incalzire este format din urmatoarele circuite:

– circuit incalzire cu vana de amestec radiatoare in laboratorul de patiserie si birouri 70/55 ºC;

– circuit incalzire cu vana de amestec radiatoare in cofetarie 70/55 ºC;

– circuit pentru preparare apa calda menajera 75/55 ºC;

SURSA DE CLIMATIZARE PENTRU COFETARIE:

Sistem LG cu unitati necarcasate de tavan.

Servicii: asistenta tehnica in timpul montarii echipamentelor si punerea in functiune.

  • 2 x cazan mural cu condensare Sime Murelle HE 35 R, supapa de siguranta la 3 bar integrata si pompa integrata;
  • 1 x boiler De Dietrich, model BLC 300;
  • Sistem climatizare LG cu unitati necarcasate de tavan;

PROIECTANT:

  • POPA IOAN MARIUS P.F.A

EXECUTANT:

  • S.C. ENERGO EST TOP S.R.L.
-Cofetaria Bella-

LABORATOR PATISERIE-COFETARIE

ObiectivIncalzire, climatizare & preparare A.C.M.
Tip proiectComercial, Bar/Restaurant
LocalitateRamnicul Sarat
JudetBuzau

Related projects