Ventiloconvector = echipament 3 in 1 cu functii de incalzire, racire si ventilatie.

Indiferent de anotimp puteti beneficia de confortul termic necesar utilizand unul si acelasi echipament atat pentru incalzire cat si pentru racire.

Ventiloconvectorul este una din unitatile interioare ale unei locuinte, fiind parte integrata a unui sistem care, in exteriorul cladirii este dotat cu unul sau mai multe racitoare de apa, in functie de marimea instalatiei.

Existenta unei carcase corespunzatoare poate contribui la realizarea unui impact semnificativ asupra ambientului arhitectural al incaperilor.

Afișez toate cele 4 rezultate

Ventiloconvector: Aermec Omnia HL ÔÇú 110├Ě460 m3/h

Unitatile din gama OMNIA HL (High Line) sunt ventiloconvectoare ON/ OFF concepute pentru instalarea in segmentul rezidential si comercial (cladirile de birouri) cat si  locuri predispuse aglomeratiei sau in cele cu cerinte speciale de igiena. Ofera incalzire, racire, dezumidificare, sunt disponibile pe diverse configuratii, se pot instala fie pe podea, fie pe perete si se poate alege chiar si culoarea dorita: alb sau gri-metalic.
Putere incalzire: 2.00├Ě5.90 kW Putere racire: 0.84├Ě2.83 kW

Ventiloconvector: Aermec Omnia Radiant ÔÇú 190├Ě460 m3/h

Ventiloconvectoare Omnia Radiant cu panou frontal radiant si tehnologie inverter ideale pentru incalzirea, racirea si dezumidificarea aerului din aplicatiile rezidentiale. Sunt echipate cu o unitate de ventilatie de ultima generatie, cu modulare continua a debitului de aer, care permite adaptarea precisa a cerintelor ambientale fara oscilatii de temperatura, nivel de zgomot minim si economie de energie.

Ventiloconvector: Aermec Omnia ULS ÔÇú 111├Ě390 m3/h

OMNIA ULS - ventiloconvector perete si/sau pardoseara cu dimensiuni compacte ce ofera incalzirea, racirea si dezumidificarea la standardele dorite.
Putere incalzire: 0.3├Ě3.06 kW Putere racire: 0.3├Ě3 kW

Ventiloconvector: Atlantic Panama Access ÔÇú 150├Ě 290 m3/h

Atlantic Panama Access - ventiloconvectoare pentru incalzire/racire cu panou frontal radiant electric, si functionarea cu pompe de caldura.
Putere incalzire: 0.47├Ě2.78 kW Putere racire: 0.32├Ě1.52 kW