Stocatoarele, cunoscute in limba engleza si sub denumirea de puffers sau buffers, sunt rezervoare/ acumulatoare ACM sau agent termic care inmagazineaza o cantitate apreciabila de energie, produsa de un cazan sau provenita din alta sursa alternativa (pompa de caldura, panori solare) si care va fi cedata treptat in functie de necesar. Se folosesc pentru a asigura debitul de apa calda la orele de varf, productia de apa calda menajera acolo unde sunt necesare debite mari sau de a creste randamentul sistemelor de incalzire.

Afișez toate cele 2 rezultate

Rezervor acumulare ACM: Atlantic Corhydro ‣ 500÷3000 L

Atlantic Corhydro - rezervoare din otel cu performante ridicate pentru acumulare apa calda menajera. Asigura un volum mare de apa calda fara pierderi semnificative (capacitate: 500÷3000 L). Pentru capacitatile de la 1000 la 3000 litri, sunt disponibile si variante de rezervoare cu inaltime redusa (max. 2.2 m). Optional, se poate comanda un kit rezistenta electrica trifazata, blindata, cu puteri de la 5 kW la 25 kW.
Capacitate: 500÷3000 L Presiune de lucru: 8 bar

Rezervor stocare agent termic: Atlantic Corprimo ‣ 500÷3000 L

Rezervorul din otel Atlantic Corprimo este o alegere ideala daca ai nevoie de un sistem de incalzire eficient si durabil. Cu o presiune de functionare de 4 bar, acest rezervor avansat tehnologic iti ofera conditiile ideale de stocare a agentului termic.
Capacitate: 500÷3000 L Presiune de lucru: 4 bar