Sistemele VRF (Variable Refrigerant Flow) aduc eficienta si control avansat HVAC in cladirile rezidentiale si comerciale. Spre deosebire de sitemele Multisplit, care se caracterizeaza printr-un debit de agent frigorific prestabilit, sistemele VRF permit utilizatorilor ajustarea cantitatea de agent frigorific in circulatie, in functie de sarcina reala necesara unitatilor interioare utilizate. Controlul individual al temperaturii si fluxului de aer asigura astel un confort personalizat in fiecare incapere.

Cu o gama modulara, de la 12 kW la 276 kW, sistemele noastre VRF se adapteaza oricarui tip de proiect, cladiri de birouri, hoteluri sau cladiri rezidentiale. Eficienta energetica remarcabila le face ideale pentru economisirea costurilor de exploatare. Modele noastre sunt disponibile si in varianta cu pompa de caldura, oferind incalzire si racire cu recuperare de caldura, inclusiv productia apei calde menajere la cerere.

Cu o functionare silentiosa, aceste sisteme VRF reprezinta optiunea HVAC de top, aducand beneficii semnificative in eficienta energetica si confortul cladirilor moderne.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.