Boilerele cu pompa de caldura aer apa reprezinta alegerea de top cand vine vorba de reducerea costurilor pentru incalzirea apei menajere in aplicatiile rezidentiale! Aceste echipamente extrag caldura din aer si o transforma in energie utila pentru a incalzi apa. Rezulta o diminuare semnificativa a cheltuielilor lunare de cel putin 50% in comparatie cu alternativele electrice. Cu un coeficient de performanta mediu (COP) de aproximativ 3, apa din rezervor este adusa la o temperatura de 60┬░C.
Sunt proiectate cu un volum mare de stocare pentru a asigura necesarul zilnic de A.C.M. pentru mai multe persoane. Variind in functie de model, pot satisface necesitatile de consum ale unei familii de 3, 4 sau 5 persoane. In plus, se mentine o temperatura constanta la toate punctele de consum termic (bateriile de dus, robineti).
Unele modele au posibilitatea conectarii si la panouri solare. Modelele cu aceasta optiune contribuie la o reducere si mai mare a costurilor de exploatare si utilizare. Intrucat energia solara poate alimenta pompa de caldura, aceste echipamente ecologice pot functiona cu costuri minime de exploatare. Descopera intreaga noastra gama de boilere cu pompa de caldura si convinge-te ca sunt o alegere ideala dar si eco-friendly pentru incalzirea apei menajere.

Afișez toate cele 4 rezultate

Boiler termoelectric cu pompa de caldura: Atlantic Calypso VM ÔÇú 100L & 150L

Atlantic Calypso VM - boiler termoelectric pentru prepararea apei calde menajere in regim termodinamic cu ajutorul unei pompe de caldura aer apa. Pana la 75% mai eficient decat un preparator A.C.M. electric datorita pompei de caldura integrate!

Boiler termoelectric cu pompa de caldura aer-apa: Atlantic Egeo ÔÇú 200L & 270L

Atlantic Egeo ÔÇô boiler termoelectric pentru prepararea apei calde menajere in regim termodinamic cu ajutorul unei pompe de caldura aer apa. Economii de energie de pana la 65% in comparatie cu un preparator A.C.M. electric!

Boiler termoelectric cu pompa de caldura: Atlantic Explorer ÔÇú 200L & 270L

Atlantic Explorer - boiler termoelectric pentru prepararea apei calde menajere in regim termodinamic cu ajutorul unei pompe de caldura aer-apa. Pana la 75% mai eficient decat un preparator A.C.M. electric datorita pompei de caldura integrate!

Boiler termoelectric cu pompa de caldura aer-apa: Aermec SWP ÔÇú 300L

Boilerul termoelectric cu pompa de caldura Aermec SWP este solutia perfecta ce utilizeaza energia termica a aerului pentru producerea apei calde menajere cu un COP mediu > 3. Versiuni:
  • standard de acumulare din otel
  • cu o serpentina auxiliara in cazul conectarii la cazan sau panouri solare
  • cu 2 serpentine auxiliare in cazul conectarii la mai multe surse suplimentare