Valorile noastre

Identitatea noastră este definită de echipa unită care ne susține, ideile inovatoare care ne ghidează și competența fără compromis care ne distinge.

Iubim ceea ce facem

Considerăm că esența noastră se reflectă în fiecare acțiune pe care o întreprindem, manifestându-se prin devotamentul zilnic și pasiunea pe care o investim în tot ceea ce facem!

Propunerea AVANT’SYS

Construcția de parteneriate de lungă durată, abordarea fiecărui proiect cu angajament total și sisteme funcționale adecvate fiecărui proiect/ partener!

Identitatea noastră este:
ECHIPA, IDEILE, COMPETENȚA

IUBIM CEEA CE FACEM

Pentru că SUNTEM ceea ce facem, adică DEVOTAMENT în fiecare zi!

PROPUNEREA AVANT’SYS

Construcția de parteneriate de lungă durată, abordarea fiecărui proiect cu angajament total și sisteme funcționale adecvate fiecărui proiect/ partener!

SEEMINGLY ELEGANT DESIGN

About our online store

Risus suspendisse a orci penatibus a felis suscipit consectetur vestibulum sodales dui cum ultricies lacus interdum.

One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly, slightly domed and divided by arches into stiff.

Dictumst per ante cras suscipit nascetur ullamcorper in nullam fermentum condimentum torquent iaculis reden posuere potenti viverra condimentum dictumst id tellus suspendisse

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER

AVANT'SYS Green HVAC

vă însoțește pe întreg parcursul procesului de a stăpâni Clima la interior

2019
ANUL ÎNFIINȚĂRII
4000
CLIENȚI FERICIȚI
190
SPECIALIȘTI PARTENERI & COLABORATORI
4
NUMĂR BIROURI
21
SPECIALIȘTI AVANT'SYS

Istoria unei firme sunt Oamenii ce o compun

2015 – crearea AVANT’SYS ca brand comercial

2019 – ANAT’SYS devine firma de sine stătătoare

2021 – preia integral activitatea tehnică și comercială a PROMOTERM

2024 – un brand matur, cu 30 ani de experiență ce a adus și suflu proaspăt în aceeași echipă

Valori, un Rost și un Scop

Nevoia umană de bine, de confort, de siguranță este ROSTUL care a creat această companie.

SCOPUL de fiecare zi: să îndeplinim această nevoie – Inteligent, Inovator, Asumat!

VALORI:

- BUN și BINE:  oferim ce avem mai bun și cât de bine știm;

- ECHITABIL: satisfacția tuturor celor implicați este baza oricărui parteneriat;

- ASUMAT: ducem totul la bun sfârșit;

- cu BUCURIE: dacă cele de mai sus sunt împlinite, rezultatul aduce bucurie tuturor;

Motto: Receptivitate

Ascultăm cu atenție, înțelegem cu empatie nevoile/ cerințele, ne pricepem la ceea ce facem și livrăm cu pasiune ceea ce promitem.

Nu suntem doar furnizori de soluții H.V.A.C., ci parteneri dedicați, transformând nevoile și așteptările voastre în realitatea eficientă și confortabilă pe care o promitem.

NE PLACE TEHNOLOGIA TIP “POMPĂ DE CĂLDURĂ”

Noi utilizăm tehnologia avansată a "Pompei de Căldură" atât în Ventilație – domeniu unde suntem pionieri în România, dar și în Încălzire și Climatizare.

Mai știm despre noi ca suntem specialiști în furnizarea de sisteme HVAC complexe și complete.

Suntem gata pentru a echipa cu tehnologie “verde” – instituții de învățământ, spitale, proiecte rezidențiale sau comercial-industriale – eficient energetic și inteligent!

Standardele pe care le stabilim astăzi în munca noastră sunt provocările de mâine!

De Ce-ul AVANT'SYS

MOTIVE PENTRU O COLABORARE DE SUCCES

Experiență de peste 30 de ani

Cu o bogată experiență de peste un sfert de secol în industria HVAC, AVANT'SYS dispune de competențe tehnice solide și o înțelegere profundă a cerințelor pieței.

Această tradiție solidă ne oferă un avantaj distinct în a înțelege nevoile clienților noștri și de aceea adaptăm continuu portofoliul soluțiilor noastre pentru a răspunde celor mai exigente standarde de calitate și performanță din domeniu. Capacitatea noastră de a evolua și a ne adapta într-un mediu în continuă schimbare aduce o expertiză și o stabilitate solidă fiecărui proiect realizat!

Echipă profesionistă și pasionată

Considerăm că punctul nostru forte este echipa noastră dedicată, formată din profesioniști cu o experiență considerabilă în domeniul HVAC. Fiecare membru al echipei aduce la masă nu doar competențe tehnice remarcabile, ci și o pasiune autentică pentru industrie cât și dorința de a oferi soluții de calitate pliate pe nevoile clienților, eficiente energetic și durabile in timp.

Prin angajamentul nostru față de excelență și prin cultivarea unei echipe motivate și calificate, ne asigurăm că fiecare proiect beneficiază de cea mai înaltă calitate și de pasiunea autentică a celor care îl dezvoltă. La AVANT'SYS, suntem nu doar o echipă, ci o comunitate dedicată succesului și satisfacției clienților noștri!

Parteneriate de business și strategie organizațională

Suntem preocupați continuu să furnizăm tehnologii de ultimă generație și soluții performante la cel mai înalt nivel de calitate. De accea am realizat până în prezent parteneriate strategice cu unele dintre cele mai recunoscute companii europene din domeniul H.V.A.C.:

 1. AERMEC (Italia):

  • Specializată în chillers, roof-tops, ventiloconvectoare (fan coils), și sisteme de ventilație, AERMEC reprezintă un pilon esențial în oferta noastră. Produsele lor sunt recunoscute pentru performanța lor și se integrează perfect în proiectele noastre diversificate.
 2. YGNIS (Grup Atlantic - Franța, Belgia/Elveția):

  • Parte a Grupului Atlantic, YGNIS oferă soluții de top în cazul boilerele condensatoare și sub presiune, precum și pompe de căldură/recuperatoare. Această colaborare îmbunătățește gama noastră de oferte în ceea ce privește eficiența energetică.
 3. NILAN (Danemarca):

  • Specialist în sisteme de ventilație cu recuperare, NILAN aduce o contribuție semnificativă la portofoliul nostru, oferind opțiuni variate precum recuperare activă/passivă sau sisteme active de termodinamică pentru recuperare.
 4. KLIMOR & KAISAI (Polonia):

  • Parteneriatul cu KLIMOR & KAISAI, specializați în sisteme de ventilație, recuperatoare, și sisteme CTA, ne asigură că avem acces la soluții inovatoare și de calitate, esențiale pentru proiectele noastre.
 5. ROTH (Germania):

  • Expert în încălzirea prin pardoseală, colaborarea cu ROTH consolidează oferta noastră, permițându-ne să integrăm soluții de încălzire eficiente și confortabile în proiectele noastre.
 6. ATA MEDICAL (Franța):

  • În domeniul ventilației medicale, ATA MEDICAL aduce expertiză și soluții adaptate pentru spații critice precum sălile de operație și sălile de curățenie.
 7. GRUNDFOS (Danemarca):

  • Parteneriatul cu GRUNDFOS, lider în pompe și hidrofoare, ne asigură că avem acces la echipamente fiabile și eficiente pentru gestionarea apei în sistemele noastre HVAC.

Aceste parteneriate strategice reprezintă o investiție în calitate și inovație, asigurându-ne că fiecare proiect beneficiază de cele mai bune tehnologii și echipamente disponibile pe piața europeană.

Angajamentul față de clienți

Angajamentul nostru față de clienți depășește simpla livrare de echipamente, soluții și/ sau servicii HVAC. Ne străduim să oferim o experiență de colaborare excepțională, bazată pe principii fundamentale care stau la baza satisfacției și încrederii clienților noștri:

 • Consultanță personalizată:

Înțelegem unicitatea proiectelor prin nevoile lor specifice. Prin urmare, oferim consultanță personalizată pentru a înțelege în profunzime cerințele clienților și pentru a oferi soluții adaptate nevoilor lor unice.

 • Transparență în comunicare:

Păstrăm canalele de comunicare deschise și transparente în fiecare etapă a proiectului. Clientul este informat cu privire la fiecare detaliu important, contribuind la o colaborare solidă și înțelegerea clară a procesului.

 • Respectarea termenelor și bugetelor alocate:

Ne angajăm să respectăm termenele stabilite în contracte și bugetele alocate fiecărui proiect. Eficiența în gestionarea timpului și resurselor financiare este esențială pentru noi.

 • Soluții eficiente și durabile:

Suntem dedicați procesului de a oferi soluții HVAC care nu doar îndeplinesc cerințele imediate ale clienților, ci și promovează eficiența energetică și sustenabilitatea pe termen lung.

 • Suport tehnic:

Asigurăm suport tehnic continuu pentru a răspunde la orice întrebări sau probleme care pot apărea în timpul sau după implementarea soluțiilor noastre. Colaborăm strâns cu clienții pentru a ne asigura că soluțiile funcționează eficient și în conformitate cu așteptările.

 • Satisfacția clienților:

Măsurăm succesul nostru nu doar în termeni de proiecte finalizate, ci și prin satisfacția clienților noștri. Feedback-ul și experiența pozitivă a clienților reprezintă un indicator esențial al performanței noastre.

 • Flexibilitate și adaptabilitate:

Actualizăm constant portofoliul de echipamente și adaptăm soluțiile permanent astfel încât acestea să fie în linie cu schimbările climatice, tehnologiile noi de construcție, reglementările specifice și/sau tendințele din industria HVAC. Flexibilitatea în abordarea proiectelor ne permite să oferim soluții personalizate în funcție de evoluția cerințelor în timp.

 • Parteneriate de lungă durată:

Ne place să construim parteneriate solide și de lungă durată. Angajamentul nostru este de a fi alături de clienții noștri pe termen lung, oferindu-le soluții durabile și sprijinindu-i constant.

Prin aceste angajamente fundamentale, ne propunem să depășim așteptările clienților noștri și să oferim nu doar echipamente, soluții și servicii de calitate, ci și o experiență de colaborare remarcabilă.

Inovație & ecologie

Fundamentul nostru este construit pe doi piloni esențiali: inovație și ecologie. Aceste principii fundamentale nu doar că definesc identitatea noastră, ci reprezintă și un motiv esențial pentru care o colaborare cu noi aduce un plus de valoare și succes pentru clienții noștri.

 • Inovație continuă:

Suntem în permanență în căutarea celor mai recente inovații din domeniul HVAC. Angajamentul nostru față de inovație nu se oprește la implementarea tehnologiilor existente, ci la modelarea viitorului prin aducerea de soluții inovatoare și eficiente în proiectele noastre.

 • Tehnologii de vârf:

Colaborăm cu furnizori de top din Europa pentru a asigura accesul la tehnologii HVAC de ultimă generație. Implementăm cele mai avansate echipamente și soluții care să îndeplinească standardele cele mai înalte de performanță și eficiență energetică.

 • Eficiență energetică:

Ne accent pe soluțiile ce promovează eficiența energetică. Echipamentele și soluțiile noastre sunt proiectate nu doar pentru a îndeplini cerințele imediate, ci și pentru a minimiza impactul asupra mediului prin utilizarea inteligentă a resurselor.

 • Sustenabilitate și protejarea mediului:

Suntem ambasadorii schimbărilor pozitive în ceea ce privește protejarea mediului. Îmbrățișăm tehnologiile ecologice și implementăm practici sustenabile pentru a contribui la reducerea amprentei noastre de carbon și pentru a crea soluții durabile în timp.

 • Adaptabilitate la tendințele globale:

Fiind conectați la evoluțiile globale, ne adaptăm rapid la tendințele emergente în domeniul HVAC și ecologiei. Astfel, clienții noștri beneficiază de soluții ce depășesc standardele actuale.

 • Promovarea schimbării:

Vrem să fim catalizatori ai schimbării în industrie și să inspirăm adoptarea practicilor ecologice. Colaborarea cu AVANT'SYS nu aduce doar soluții tehnologice, ci și o viziune orientată către un viitor mai verde și mai eficient energetic.