Aparatele de aer conditionat cu functionare in regim Multi Split, sunt dispozitive extrem de eficiente cu un consum scazut de energie electrica.

Unitatile interioare functioneaza individual, cu reglaj independent al temperaturii in functie de nevoile utilizatorilor. Atunci cand achizitionam un aparat de aer conditionat Multi Split, trebuie sa selectam corespunzator capacitatea de racire necesara in functie de suprafata totala a incaperilor. Instalarea unitatilor se face mai intai in incaperi, urmand ca in ultima etapa sa se conecteze la aceeasi unitate exterioara.

Aer conditionat: Caseta de tavan – Kaisai KCD ‣ 1000÷2000 m3/h

Caseta de tavan super slim KAISAI KCD  - aparat de aer conditionat universal, ideal pentru utilizarea in camerele cu tavane suspendate ce dispun de un spatiul tehnic deosebit de redus. Confort si design modern pentru birouri, restaurante sau magazine!
Putere racire: 3.3÷16.7 kWPutere incalzire: 2.8÷19.9 kW

Aer conditionat: Duct slim – Kaisai KTI ‣ 700÷2600 m3/h

Aparatele de aer conditionat de tip "duct" slim din seria Kaisai KTI cu tubulatura se caracterizeaza printr-o presiune statica semnificativa disponibila (100 - 160 Pa) si un nivel de zgomot redus. Datorita tehnologiei de ultima generatie, modelele din aceasta gama regleaza automat presiunea statica si mențin un flux constant de aer.
Putere racire: 2.6÷17.3 kWPutere incalzire: 2.2÷20.5 kW