Climatizare

Care e cea mai bună soluție de climatizare?

Fie că ai un sediu mare pentru firmă, fie că ai o casă, responsabilitatea principală a fiecărui proprietar este să asigure un climat favorabil. De aceea, climatizarea și încălzirea trebuie luate în considerare pentru a adopta cea mai bună soluție.

Pentru a alege o soluție optimă de climatizare, trebuie să luați în calcul mai mulți factori, precum: arhitectura clădirii, cerințele curente și viitoare, aspectele ecologice sau bugetul investiției. Cea mai bună soluție care poate acoperi toate aceste aspecte și care se poate modela în funcție de proiect, este centrala de tratare aer.

Ce este o centrală de tratare aer și cum vă poate fi de mare folos, aflați în cele ce urmează.

O centrală de tratare aer (CTA) este o componentă a sistemului de climatizare a unei clădiri și asigură ventilarea, filtrarea, încălzirea, răcirea, umidificarea, dezumidificarea aerului. Debitele de aer vehiculat sunt între 500 și 124.000 m3/h. O centrală de tratare aer se poate monta în interiroul unei clădiri (în spațiul tehnic sau într-un plafon fals) sau în exteriorul clădirii (pe o terasă).

Centrala de tratare aer poate fi compusă din: camera de amestec, clapete cu reglaj, filtru, recuperator de căldură, baterie de încălzire, baterie de răcire, separator de picături, umidificator, ventilator, atenuator de zgomot, etc. Centrala de tratare aer (CTA) se racordează la tubulatura prin care se distribuie aerul tratat în clădire.

O instalație de tratare a aerului asigură condiții ambientale plăcute la costuri reduse. Instalațiile sunt foarte versatile și reușesc să optimizeze condiționarea aerului dintr-un spațiu industrial, comercial sau rezidențial.

Avantajele unei instalații de tratare aer:

  • Centralele de tratare aer sunt personalizate pentru fiecare tip de locație, ținând cont de debitul aerului ce trebuie tratat, de gradul de temperatură și umiditate, dar și de cerințele și bugetul beneficiarului.
  • Este soluția cea mai performantă în ceea ce privește rezultatele tratării aerului.
  • Centrala lucrează în regim de aer proaspăt în proporție de 100% sau combinat cu aerul evacuat filtrat.
  • Costurile de mentenanță sunt accesibile.
  • Este un sistem economic, raportat la costurile de exploatare.
  • Se poate controla temperatura pe diferite zone în funcție de necesități.

Specialiștii noștri execută proiecte personalizate pentru orice spațiu, în conformitate cu cerințele clientului, oferind o gamă foarte largă de soluții de încălzire și răcire pentru a se adapta la orice spațiu și de a da randament maxim. Pentru a vedea ofertele noastre pentru centralele de tratare aer, intrați aici.

Keywords: centrală, aer conditionat, tratare aer, service, ventilație, climă, încălzire, instalație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *